„A pénz pillanatok alatt elkopott” – így él most a a Legyen Ön is milliomos! korábbi magyar győztese

Figyeli Az ugrás című vetélkedőt is, de állítja, nem neki való.

A Blikk szólaltatta meg Cserey Gábort, aki 2000 februárjában, azaz 24 évvel ezelőtt vitte el a Legyen Ön is milliomos! című műsor fődíját. Akkor 40 millió forintot nyert.

Ugyanúgy élek ma is. Akkor sem volt olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzak, tehát ugyanúgy dolgoztam a nyugdíjig. Egyébként a mai napig én vagyok a lexikon a családban, ha nem tudnak valamit, egyből jön a »menj, kérdezd meg apádat, nagyapádat!«

A nyereményről azt mondja, „autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra” szánta, aztán „pillanatok alatt elkopott”. Elmondása szerint később is szerepelt volna kvízműsorokban.

Az ugrást követem, de nem nekem való, mert tele van általam nem preferált kérdésekkel, ráadásul 30-40 év körüliek szerepelnek benne, engem nem engednének oda. A Maradj talponnál is azt mondták, a korom miatt nem eshetek le… mondtam, hogy nem fogok, mert jó válaszaim lesznek, de akkor sem hagyták. 74 éves vagyok, hiába mennék, azt mondanák, nem vagyok képernyőképes.