Cillian Murphy és Florence Pugh szexjelenetének kellős közepén romlott el a kamera az Oppenheimer forgatásán

Épp nem is volt kéznél másik, így egy szerelőnek is helyet kellett szorítaniuk a díszletekben.

Az Oppenheimer stábja nemrég egy kérdezz-felelekkel egybekötött rendezvényen vett részt, melynek alkalmával a Jean Tatlockot alakító Florence Pugh felelevenített egy kellemetlen szituációt, amit (a J. Robert Oppenheimert megformáló) Cillian Murphyvel éltek át az egyik forgatási napon – írja a People.

A szexjelenetünk közepén elromlott a kamera. Ezt senki sem tudja, de így volt. A kameránk bekrepált, amikor mindketten meztelenek voltunk. Nem volt a legideálisabb az időzítés, és nem volt sok kamera. Az egyik az üzletben volt, javítás alatt, a rendező pedig megfordult, és megkérdezett valakit, hogy hol a másik?

A színésznő hozzátette, hogy az említett jelenet egy igen zárt szettben készült, így a kezeikkel takarták el magukat, amikor egy szerelő bukkant fel mellettük, hogy megjavítsa az eszközt.

Azt mondtam, hát eljött a pillanat, hogy tanuljak. Mondd, mi a baja a kamerának?

– viccelődött Pugh, majd komolyabbra fordította a szót, hogy elmondja, a forgatások idején úgy érezte magát, mintha egy díjat kapott volna azzal, hogy lehetősége volt a filmen dolgozni, amit olyannyira élvezett, hogy saját bevallása szerint eszébe sem jutott az, hogy például a telefonját kezdje el nyomkodni a szünetekben ahelyett, hogy a többi stábtaggal beszélgetne vagy tenne fel nekik kérdéseket.