Mikes Anna Krausz Gábornak: A táncparkett királya lettél, köszönöm, hogy én lehetek a királynője

A táncosnő Instagramon magasztalta partnerét.

Mikes Anna és Krausz Gábor szombaton megnyerték a Dancing with the Starst, amit követően mindketten posztoltak a közösségi oldalukra, hogy köszönetet mondjanak a támogatóiknak. Először a páros férfi tagja tette közzé bejegyzését, melyben azt írta, Mikest a világ legjobb táncosnőjének és a legeslegjobb tánctanárnak tartja, aki nélkül sehol sem lenne.

Annyira hálás vagyok neked, hogy megmutattad nekem ezt a világot, az első naptól kezdve tudtam, hogy különleges ember vagy, és boldog vagyok, hogy ezt veled élhettem meg

– fogalmazott a séf.

Mikes Anna kedden posztolt, írásában először a műsor közel háromszáz munkatársának munkáját köszönte meg, majd a rájuk szavazókhoz szólt. „Köszönettel tartozunk nektek, amiért kedves üzeneteitekkel, kommentjeitekkel és szavazataitokkal a végsőkig támogattatok minket!” – áll a bejegyzésben.

A táncos ezután családja, barátai és tanítványai iránti háláját fejezte ki, amiért „megértették az elfoglaltságát és nélkülözték őt három hónapig”. Ezt követően Stana Alexandrának, Marics Petinek, Lissák Laurának és T. Danny-nak üzent.

Elképesztően büszkék voltunk a Gáborral, hogy együtt döntőzhettünk veletek. Extra volt a hatosunk, szurkoltunk nektek. Mindannyian nyertünk, mert megismertük egymást, és egymást támogatva mentünk együtt egészen a döntőig! Köszönöm nektek a vicces pillanatokat és a sok nevetést, nagyon különleges emberek vagytok!

Végül táncpartneréhez, Krausz Gáborhoz intézett pár kedves szót:

Köszönöm neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat! Nem volt mindig sima az út, mert teli volt akadállyal, de együtt mindig leküzdöttük. Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál. A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és a szíveddel a táncparkett királya lettél. Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm neked, hogy én lehetek parkett királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám! Boldog vagyok!

Kapcsolódó