Megyeri Csilla tízéves fotót mutatott magáról és párjáról, Molnár Zsoltról

Kvázi évfordulót ünnepelnek.

Megyeri Csilla nemrég az Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót magáról és a párjáról, Molnár Zsoltról. Mint kiderült, a képek között van, ami tíz évvel ezelőtt készült róluk – annyi ideje már ugyanis annak, hogy összejöttek a kedvesével.

Mi aztán tényleg jóban-rosszban… Aztán csak a Jóisten tudja, hogy meddig tart ez a közös utazás. De hiszem azt, hogy addig egészen biztosan, amíg dolgunk van egymással. Azt mondják, hogy mielőtt leszületünk a Földre, a lelkek előre megbeszélik, hogy ki milyen szerepet fog majd betölteni az életünkben. Ki lesz az édesanyád, ki lesz az édesapád, a testvéred, gyermeked, jóbarátod, szerelmed, ellenséged, és így tovább… Aztán, hogy ne legyen unalmas a »mozi«, semmire sem emlékszünk majd, amikor eljön az idő…

–  írta a fotók mellett.

Úgy tartják, hogy mindenki addig az életed része, amíg dolgod van vele, van mit tanulnod tőle, vagy éppen átadni neki azt, ami a te »feladatod«, küldetésed számára. Aztán, ha ezt teljesítettétek egymás felé – családtag, jóbarát, szerelem, stb… – »elköszöntök« egymástól. De az időintervallum az egy hatalmas rejtély. Vannak a legszerencsésebbek, akiknél ez életük végéig szól, de van, ahol ez csak néhány év… vagy csak néhány hónap, akár nap… De minden értünk van. Legalábbis én ebben hiszek.

Az influenszer és párja egyébként tavaly a Nyerő Párosnak is együtt vágtak neki, amit meg is nyertek.

Kapcsolódó