Vád alá helyeztek egy amerikai nőt, mert félmeztelenre vetkőzött a saját otthonában

Börtön és szexuális bűnelkövetőként történtő megbélyegzés fenyegetett Utah államban egy fiatal nőt, aki a saját otthonában, a férje társaságában félmeztelenre vetkőzött.

Nevetségesnek nevezte védence ügyét a 31 éves Tilli Buchanan ügyvédje, a fiatal nőnek mégis vádalkut kellett kötnie, hogy biztosan ne kerüljön börtönbe és a neve ne kerüljön fel a szexuális bűnelkövetők listájára – írja a Daily Star című bulvárlap.

Buchanan kálváriája 2019-ben kezdődött, amikor az akkor 27 éves nő és a férje egy nyári napon a garázsukban takarítottak. Mivel nagyon melegük volt és koszosak voltak, levették a felsőiket, így deréktól fölfelé mindketten meztelenek voltak, amikor betoppantak a férj előző házasságából származó gyerekek.

Buchanan azonnal igyekezett megnyugtatni a három, 9 és 13 év közötti gyereket, elmondta nekik, hogy nincs ok szégyenkezésre, hiszen az apjuk is félmeztelen. Úgy tűnt, a gyerekeket nem is zavarja különösebben az eset, az anyjuk azonban másképpen gondolta, ezért feljelentette Buchanant.

Mivel az utahi törvények szigorúan tiltják, hogy a nők felfedjék a melleik bimbóudvar teteje alatti részét, Buchanan komoly bajban volt. Az ügyész szerint ráadásul a nő az incidens idején alkoholt fogyasztott, és azt mondta a férjének, hogy csak akkor veszi vissza a felsőjét, ha a férje megmutatja neki a péniszét.

Ha az esküdtszék bűnösnek találta volna, Buchanan akár börtönbe is kerülhetett volna és a neve tíz évre felkerül a szexuális bűnelkövetők listájára. Ügyvédjével ezért úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, inkább vádalkut kötnek. Buchanan beismerő vallomást tett, így az ügyét ejtik, ha következő egy évben nem követ el bűncselekményt.