Már az első randin elkéri partnerei bankszámlaadatait a TikTok-celeb

Nem bízza a véletlenre az amerikai tiktokker.

Egy TikTokon befutott celeb egy interjú során felfedte egyik legfontosabb randizási módszerét, miszerint már az első alkalommal kíváncsi a másik fél bankszámlaadataira.

Egy ilyen kérdés után akár érezhetnék magukat a férfiak úgyis, mint egy MLM típusú „ha te is elkezded árulni a kávénk, két hónap múlva a platina csoportba fogsz tartozni” találkozón – és Sofia Franklyn szándéka hasonlóan tisztán üzleti érdekűnek tűnik. A TikTok-celeb nem viccel; ahogy a LadBible idézi:

Nem viccelek, az utolsó három pasitól, akivel randiztam, már az első randin elkértem a bankszámlaadataikat. Csak olyan gazdag sráccal akarok randizni, akinek van pénze.

A fiatal nőt kérdező Leo Skepi a maga módján jogosnak nevezte ezt a hozzáállást, hiszen ezzel „egyenesen a lényegre tér”. Franklyn hozzátette, hogy van munkája, amelyben sikeresnek érzi magát, így aztán:

Azt hiszem, minden kibaszott jogom megvan ahhoz, hogy megkérdezzem: „Szia, egy szinten vagyunk, vagy csak az időmet vesztegetem?”

A kommentelők nem érezték magukat megtisztelve az amerikai nő őszinteségétől: egyikőjük szerint vannak dolgok, amiket talán jobb, ha nem mondunk ki; más kételyeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a szerelem biztosan egy egydolláros bankjegy formájában érkezik-e, de legalább a bankjegy útját egyenesnek vélte; megint más furcsa ellentmondást fedezett fel abban, ha valaki gazdag létére a gazdagságot keresi; de olyan is akadt, aki 300 százalékban egyetértett a nővel, kívánva neki, hogy valóban egy vele egy szinten lévő partner karjai közt találja meg a boldogságot.