Rábízta a szívét egy rabra a börtönőrnő – most rá is börtönbüntetés vár

Beteljesületlen maradt a szerelem az angliai börtönben.

Egy angliai börtönőrnő intim kapcsolatot alakított ki az egyik fogvatartottal, amely nyilvánosságra kerülése után a nőt is börtönbe zárták –  írja a Daily Star.

Aisha Golsby egy portlandi fegyház börtönőre Instagramon keresztül akadt össze a rablás és drogkereskedelem vádjával letartóztatott fogvatartottal, akivel hónapokon keresztül szerelmes üzeneteket és telefonhívásokat váltottak egymással.

Deano Harrison egy illegálisan birtokolt telefonon keresztül többek között azt írta a 23 éves nőnek, hogy ismeretségük rövid ideje ellenére még soha nem érzett ilyen szerelmet valaki felé, a nő pedig viszonzásul „rábízta a szívét” a férfira. Noha Golsby tisztában volt vele, milyen időközönként kutatják át a cellákat, és ezt az információt megosztotta kedvesével is, végül mégis megtalálták Harrisonnál a tiltott eszközt.

A férfi büntetését hat hónappal hosszabbították meg, míg a börtönőrnőt felfüggesztették állásából és 16 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Az ügy tárgyalásán jelenlévő ügyész elmondása szerint a börtön területén nem történt fizikai kapcsolatfelvétel, de „az üzenetek önmagukért beszélnek” , melyből az egyik – Harrison által küldött – így szólt:

Senki iránt nem éreztem még így. Soha nem gondoltam, hogy ilyen mély lesz, nem gondoltam, hogy kötődni fogok hozzád. Soha nem éreztem szerelmet senki iránt ilyen rövid idő alatt.