Mától Dér Heni férje, Bakos Gergő is csatlakozik A híd versenyzőihez

Az énekesnő nehezen élte meg a külön töltött időt, de nagyon büszke a párjára.

A múlt héten startolt el az HBO Max első magyar realityje, A híd. A versenyzők feladata egy 250 méteres híd felhúzása, amivel elérheik a másik parton elhelyezett fődíjat. Minderre 18 napuk van, és csupán kézi szerszámok állnak rendelkezésükre.

A tavaly forgatott reality versenyzőinek kilétét még júniusban fedte fel a streamingszolgáltató, jelezve: ketten, Rikk Ági és Bakos Gergő rövid idővel az indulás után csatlakoznak majd a csapathoz. Dér Heni nemrég az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy a férje a mai adásban tűnik majd fel először a képernyőn.

Tavaly augusztusig egy kezünkön meg tudtuk számolni, hányszor nem aludtunk együtt. Aztán jött Geri életében egy igazi kaland, egy olyan műsor, amiben a szakmai tehetségét is maximálisan megcsillogtathatta. Természetesen támogattam és úgy engedtem el, hogy csinálja végig, hozza ki magából a maximumot. Azt hittem, jobban fogom majd bírni… de elismerem, jobban hiányzott, mint valaha

árulta el posztjában az énekesnő, aki mint írta, szerencsésnek érzi magát, hogy a kisfia lekötötte a forgatás idején, elterelve kissé a figyelmét a férje hiányáról.

Így nemcsak Gerinek volt emlékezetes kaland, hanem nekünk is, a családjának. S valóban megerősítik a kapcsolatot ezek a próbatételek, feleségként pedig iszonyatosan büszke vagyok rá!

– tette hozzá Dér, aki egyébként július közepén adott életet Bakos Gergővel közös második gyereküknek, akit Blankának neveztek el.

A Hídról megjelent kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
A híd: Az HBO első magyar realityjében nem lesz pénisz-helikopterezés
Az első magyar HBO-reality, A híd felrúg egy sor szabályt, és bár a zsáner tipikus kellemetlenségei nem kerülik el teljesen, a műsor így is új jelentést ad a valóságshow kifejezésnek. Kritika.