Párás lett szex közben az önvezető taxi szélvédője

San Franciscóban erre is használják a járműveket.

Úgy tűnik, nem mindenki csak utazásra használja azokat az önvezető taxikat, amik egy ideje közlekednek San Franciscóban.

A Cruise nevű szolgáltatásról van szó (amelynek már konkurenciája is van, a Waymo), és hogy mi zajlik egy-egy ilyen járműben, arról a San Francisco Standard számolt be.

A lap megszólaltatott egy Alex nevű utast, aki részletesen mesélt robotaxis kalandjairól. Azt mondja, az utazások során legalább hat alkalommal bonyolódott valamiféle intim helyzetbe – a csókolózástól a behatolásos szexig. Gyakran a zárt térben történő lihegés miatt az ablakok is bepárásodtak, mint mondja a férfi, „bármilyen egyéb esetben, bármilyen más járműnél ez gondot okozott volna”, itt azonban nem jelentett problémát.

A riportban megszólalt a férfi párja, Megan is, aki elmesélte, hogy eleve köntösben szállt be a járműbe, azonnal csókolózni kezdtek, majd a „dolgok egymást követték”.

A lap 4 emberről tud, aki ilyen célra is használta az önvezető taxikat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet ennél sokkal több eset.

Természetesen megszólalt a robotaxis cég is: a Cruise szóvivője szerint keményen dolgoznak azon, hogy szolgáltatásuk biztonságos és tiszta legyen, és bizony szükség esetén megteszik majd a megfelelő lépéseket azokkal szemben, akik megszegik az utazásra vonatkozó előírásokat.

A szóvivő azt is elárulta, hogy az autók utasterében van kamera, ám azt csak baleset vagy egyéb vészhelyzet esetén hozzák működésbe, és előtte erről értesítik az utasokat is.