Majka kiakadt a légitársaságokra, miután ő megérkezett Rómába, a bőröndjének viszont nyoma veszett

Nem először fordul vele elő ilyesmi, úgy érzi, el van átkozva.

Azt gondolom, hogy valami engem üldöz, az utazás rossz szelleme rám tett valami átkot

– kezdte Majka keddi videós bejelentkezését, amit azzal folytatott: családjával régóta szerettek volna eljutni egy Földközi-tengeri hajóútra, ami most végre összejött nekik.

Rómából indul a hajó holnap délelőtt, és tegnap este érkeztünk meg ide. Hát, a Wizz Air nem tudta megugrani azt a feladatot, hogy egy 1 óra 40 perces repülőúton, ahol nincsen csatlakozás, nem kell pakolni, megérkezzen a bőröndöm. Ahogy ezt így mesélem, arra gondolok, lehet nincs is nagyobb veréb nálam a világon, ha utazásról van szó

– mondta el a rapper, hozzátéve: összesen négy bőröndöt adtak fel, és mindenki más csomagja épségben megérkezett Olaszországba, csak az övé veszett el.

Ráadásul minden cuccom benne van, és nem is nagyon tudunk várni. Azt mondták a római reptéren, hogy nem érkezett meg hozzájuk, és nem tudják, hogy hol van, valószínűleg Budapesten maradt. Egy ismerősöm felhívta a budapesti kiszolgálót, de ott meg azt mondták, nem látják a rendszerben. Tehát most így az van, hogy nem tudom, hol van a bőröndöm, tele az összes ruhámmal, személyes dolgommal, ráadásul vannak benne olyan dolgok, amiket nem is nagyon tudok pótolni. És most itt ülök Rómában egy étteremben, ugyanabban a ruhában, mint tegnap.

Majka elárulta, éjjel kénytelen volt felesége, Majoros Hajni trikójában aludni.

A rapper szerint kezd egy óriási viccé válni az, ami az utazások körül van. Elárulta, a Lufthansa is hagyta már el úgy a csomagját, hogy soha többé nem találta meg, és legutóbb a British Airways vitte ki két nap késéssel a bőröndjét Kanadában.

Ezek a repülőtársaságok hogy a francba tudnak úgy működni, hogy megengedhetik maguknak ezt? Én értem, hogy a bőrönd nem feltétlenül hozzájuk tartozik, de én tőlük veszem a jegyet. Szóval kedves Wizz Air, valahogy oldjuk már meg, hogy valahogy megjöjjön a csomagom a ma esti géppel, mert azért ez nekem nagyon fontos lenne

– zárta mondandóját Majka.

Címkék: majkawizz air