Gubik Petra elmondta, hogyan jött rá, hogy a párja megcsalja

Az egyik lánynak, akivel a férfi félrelépett, lelkiismeret-furdalása lett.

Gubik Petra a Storynak adott interjút, melyben elárulta, nehéz időszak van a háta mögött. Nemrég megtudta, hogy a párja, akivel másfél évig jártak, hűtlen volt hozzá. Mint mondta, összetört, miután rájött, hogy megcsalják, és félt, hogy nem fog tudni teljesíteni a munkájában.

Nem volt könnyű, de újra fedeztem, hogy a színháznak csodálatos gyógyító ereje van. Amikor úgy érzed, semmi erőd, hogy a közönség elé lépj, és egy tollpihének tartod magad, egyszer csak kimész a színre, és terápiaként kijátszod magadból a fájdalmadat

– magyarázta a lapnak a Sztárban Sztár győztese, aki nem is sejtette, hogy a párja megcsalja, amíg erre egy lány fel nem hívta a figyelmét.

Azt kérdeztem magamtól, mit ér a siker, ha a magánéleted darabokra hullik. Aztán összeraktam. Tulajdonképpen valamelyest a sztárban sztáros győzelmemnek is köszönhetem, hogy megtudtam az igazságot. Ha nem az a szakmám, ami, és nincs a Sztárban Sztár által kapott figyelem, akkor talán még most sem tudom, mi a valóság. A műsor kapcsán elég sok interjút adtam, és volt egy podcast, amit az egyik lány hallott. Szimpatikusnak talált, és megszólalt a lelkiismerete, azt mondta, nem csinálja ezt tovább, megkeresett és felvállalta, hogy partner volt a hűtlenségben.

Az énekesnőt először sokkolták a lány szavai, mégis hálás neki, hogy őszinte volt vele, úgy véli ugyanis, hogy ha nem szól neki, talán még mindig nem tudna arról, mik történtek/történnek a háta mögött. Azt mondja, ha csak egy ballépésről lett volna szó, amit a kedvese bevall neki, megbocsátott volna, de kiderült, hogy ettől többről volt szó.

Nem egy alkalomról beszélünk. Minél inkább a dolgok mélyére ástam, úgy derült ki számomra egyre több és több eset, ő pedig a tagadásba, a hazugságokba menekült. Én az egész kapcsolatunkat megkérdőjeleztem így, és minden bizalmamat elvesztettem. Ami addig természetes volt, hirtelen eltűnt. Életem csalódása!

Gubik jelenleg is azon van, hogy feldolgozza a történteket, amihez szakember segítségét kérte. Másokat is arra buzdít, hogyha lelki problémák kínozzák őket, bátran forduljanak pszichológushoz. Mint mondja, nagy tanítás volt az életében az exe hűtlensége, és még ha jelenleg úgy is érzi, hogy kihúzták a lába alól a talajt, megy tovább az útján.

Címkék: gubik petra