Hajdú Péter: Mindenkinek kínos, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest

Elmondta a véleményét a Sztárban sztár zsűrijéről.

A Frizbi legutóbbi részének vendége Köllő Babett volt, akit többek között a Sztárban sztár leszek! egyik mestereként ismerhetnek a tévénézők. A beszélgetés során a zsűrizésről is szó esett, Hajdú Péter is kifejtette a véleményét a témában. „Nagyon sok múlik azon, hogy kikből áll a zsűri” – mondta, majd arról beszélt, szerinte a fiatalok helyett inkább olyan embereknek kéne zsűriznie a Sztárban Sztár műsorában, mint például Geszti Péter és Mester Tamás.

Bosszant, hogy egy Geszti például nincs a zsűriben, vagy a Mester Tomi

idézi Hajdút a story.hu. A tévés szerint a fiatal előadók méltatlanok ahhoz, hogy az idősebb generáció művészeit kritizálják.

Mindenkinek kínos szerintem, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest. Én tudom, hogy ez a show-biznisz, de ez mindenkinek kínos.

Véleménye szerint ez olyan, mintha ő a Riporter kerestetik című műsorban Friderikusz Sándort bírálná, holott a nyomába sem ér.

Név szerint is megemlítette a Sztárban sztár legutóbbi évadának egyik ítészét, Marics Petit.

Azt gondolom, hogy a Marics Petinek is ott lett volna a helye a szereplők között. És mondjon valami baromi jó dumát neki a Bochkor Gábor! Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen? Ne emiatt nézzük, menjen versenyzőnek, főleg egy ilyen típusú műsorba.

Erre Köllő Babett megjegyezte, hogy ez már megtörtént, hiszen az előző évadban szereplőként volt jelen az énekes.