Tanakodnak a twitterezők, miért kiabálhatott Selena Gomez a testőrével

Taylor Swift után úgy fest, ő is leteremtette az egyik biztonsági emberét.

Két héttel ezelőtt nagy volt az érdeklődés egy Taylor Swift-koncertfelvétel iránt, melyen az énekesnő az egyik biztonsági őrével kiabált a színpadról. Mint kiderült, az illető a rajongóival akadékoskodott, őket védte meg.

A napokban hasonló felvétel látott napvilágot, melyen úgy fest, Selena Gomez Beyoncé turnéjának párizsi állomásán emelte fel a hangját az egyik biztonsági emberére, miközben dühösen gesztikulált.

A videót egy Twitter-felhasználó osztotta meg, bejegyzésében pedig azt írta, az énekesnő az egyik rajongóját vette a védelmébe, miután a testőre ellökte.

A kiabálás miértjét illetően egyébként nincs egyetértés a twitterezők között. Egyes feltételezések szerint Gomez egyszerűen azért volt ideges, mert késtek az eseményről, míg egy másik felhasználó azt állította, az énekesnőt túl hevesen rohamozták meg a rajongók, ezért intézkedett a testőre. A legtöbben viszont azon az állásponton vannak, hogy a biztonsági ember túl agresszívan viselkedett, ezért emelhette fel a hangját az énekesnő.

Az esethez kapcsolódóan egy másik felvétel is felkerült a Twitterre, melyen látható, hogy az említett testőr Selena Gomez barátnőjét, Raquel Stevenst is lökdöste ugyanezen az estén.

Kapcsolódó
Kiderült, miért ordibált Taylor Swift a koncertje közben egy biztonsági őrrel
Megszólalt a rajongó, akit védelmébe vett az énekesnő.
Címkék: selena gomez