Hal a tortán: Amíg a segítője jóformán mindent megfőzött helyette, Bebe bablevest rendelt egy csárdából

Saját bevallása szerint egyedül a sültkrumplit készítette el ő az asztalra kerülő fogások közül.

A Hal a tortán tegnap esti adásában Bebe zárta az aktuális versenyhetet, ő látta vendégül Pély Barnát, Nemazalányt, Gyebnár Csekkát és Baby Gabit – utóbbival volt is némi összetűzése amiatt, hogy igencsak rendhagyóan közelítette meg a saját főzőnapját.

Az énekest Moór Bernadett segítette a főzésben, vagy inkább vállalta át tőle teljesen ezt a feladatot. Bebe ugyanis kijelentette, hogy ő ki nem állhatja az édesburgonyát, amiből a kihúzott menüsor szerint levest kellett volna készítenie, így amíg a segítője megfőzte nála az ételt, ő bablevest rendelt egy csárdából, amit bográcsban vitt haza, majd átöntötte egy fazékba. Előtte viszont megkérdezte Moórt, megkóstolják-e, mondván, ő már nagyon éhes.

Miután a vendégek asztalhoz ültek, Nemazalány kifejtetetten megörült annak, hogy van „B menü is”, ugyanis kiderült, hogy ő sem szereti az édesburgonyát.

Baby Gabi már kevésbé volt elégedett a házigazda hozzáállásával, főleg, miután megtudta, hogy Bebének tulajdonképpen csak a sültkrumpli elkészítéséhez volt köze. Ebből egy kisebb vita is kialakult az asztalnál, majd az énekesnő arról kezdett elmélkedni, kit is kellene pontoznia: Bebét, Moór Bernadettet vagy a csárdát, ahonnan a bableves származott.

Én nem a pontokra hajtok. Nem törtem Hal a tortán-babérokra, nem én akartam lenni a bálkirály

– magyarázta később a riportszobában a házigazda, hozzátéve: neki az volt a fontos, hogy a vendégei jóllakjanak és kellemes hangulatban teljesen az este.