Kósa L. Adolf: Korábban nemcsak apának, hanem mindenhez hülyegyerek voltam

A legkisebb gyereke születése után változtatott: három évig GYED-en volt a feleségével együtt, hogy minél több időt tölthessen a családjával.

Kósa L. Adolf közel húsz év után tér vissza a képernyőre a Párharc című műsorral, oldalán a feleségével, dr. Kósa L. Ritával. A vetélkedő apropójából a pár a Blikknek mesélt, mint mondták, nagyon jól tudtak együtt működni, egyáltalán nem is volt köztük összefeszülés a forgatás alatt.

A műsorvezető arról is beszélt a lapnak, már megbánta, hogy az előző házasságából született gyerekeivel nem tudott elég időt tölteni a munka miatt, így évekkel ezelőtt úgy döntött, változtat: miután megszületett a Kósa L. Ritával közös a kisfiuk, mindketten GYED-en voltak három évig, hogy a kicsi mellett lehessenek.

Korábban nemcsak apának, hanem mindenhez hülyegyerek voltam. Elkövettem hibákat, amikből tanultam, okosabb és bölcsebb ember lettem az idő múlásával. Nimródnál az volt a célom, hogy csak vele legyek, amennyit csak lehet. Emiatt egy olyan erős apa-fia kapocs van közöttünk, ami azt gondolom, irigylésre méltó

– mondta az egykori tévés.

Kapcsolódó
„Nem mi leszünk a leghülyébbek, az biztos” – vélekedik Kósa L. Adolf a Párharcról
Nem szereti az ostobaságot és a rosszindulatot: mindkettőre számít a műsorban.
Címkék: kósa l. adolf