Fördős Zé: Nem alakultak ki szorosabb kötődéseim a médiában, Rácz Jenő és Sárközi Ákos is inkább közeli haverok, mint barátok

Nem él nagy társasági életet, mióta pedig ismert lett, csak fokozódott az elfordulása.

Fördős Zé az InStyle Men első hazai lapszámában nyilatkozott a karrierjéről és a magánéletéről. A gasztroblogger elmondta, zárkózott embernek tartja magát, és bár alapvetően bárkivel szívesen elbeszélget, a belső körébe csak keveseket enged be. Ilyenek a családtagjai, illetve az a négy-öt barátja, akik 25 éve mellette vannak.

Ők azok a receptoraim, akikre rá tudok csatlakozni, és nincs igényem többre. Nem élek nagy társasági életet, nem járok partikra sem. Amióta ismert lettem, az elfordulás csak fokozódott

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: nem alakultak ki szorosabb kötődései a médiában sem.

A legközelebbi kapcsolatban Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal vagyok, de az eltérő érdeklődési körünk miatt őket is inkább közeli haveroknak, mint belső körös barátoknak nevezném.

A gasztroblogger arra is kitért az interjúban, hogy 2012-ben befuccsolt a családi vállalkozásuk, milliós adósságaik voltak, az öccsével a Balatonban ülve döntötték el, hogy főzős videókat fognak készíteni. Az ötletük nagy siker lett, mivel viszont jelentős mínuszokból rajtolt, úgy fogalmaz:

Olyan kis arccal indultam neki a médiakarriernek, hogy azóta sem bírt akkorára nőni, amelyet másoknál megfigyelhetünk.

Mint mondja, megtehetné, hogy nem beszél a kudarcairól, és hagyja, hogy az emberek egy hamis, idealizált képet alkossanak róla, de fontosnak tartja, hogy a mai napig lássa maga előtt a sikertelen énjét, és ha lehetősége adódik, beszéljen is róla.

Címkék: fördős zé