Ismét egy műsorban szerepel Liptai Claudia és Havas Henrik

Havas elfogadta Liptai meghívását A nő a tét című beszélgetős műsorba.

Liptai Claudia és Havas Henrik közel két évtizeddel ezelőtt kezdték el együtt vezetni a Mokkát. Az útjaik hosszú évek óta külön váltak, Havas viszont most elfogadta a meghívást Liptai A nő a tét című műsorába – mindezt a talkshow műsorvezetője jelentette be az Instagram-oldalán, közös fotóik mellett pedig Havas ajánlását is megosztotta a követőivel.

Claudiáé voltam egy órán keresztül. Két szakmai megjegyzés: a Claudia egyrészt tényleg lefogyott, másrészt pedig szerintem a YouTube-on egy óra sok (mert hogy ennyi a műsor időtartama)

– kezdte gondolatait.

Havas hangsúlyozta, szerinte a műsor legérdekesebb része az a pár perc volt, amikor arról beszélgettek, véletlenek sorozata kellett ahhoz, hogy annak idején együtt vezessék a Mokkát.

Engem igazából azzal hívtak, hogy legyen már végre egy műsor, ami megveri az RTL-t, meg persze emellé még ígértek havi négymilliót. Rafináltak voltak a Keresztyék (ő volt a vezérigazgató), mert csak akkor mondták meg, hogy a Liptaival kell műsort vezetnem, amikor már aláírtam a szerződést. (…) Még ide tartozik, hogy Claudia azt is mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe és a Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított a Claudiának

– emlékezett vissza.

A Havas Henrikkel készült adás pénteken debütál majd, Liptai Claudia teljes bejegyzését pedig ide kattintva lehet megnézni.