A házassági szerződés egyik pontja miatt úszott el az esküvő

Az amerikai nő hűtlenségen kapta vőlegényét, miközben terhes volt tőle.

Egy fiatal Las Vegas-i nő TikTokon terjedő videójában arról mesél, hogy a hűséges házasság záloga mindössze egy szó: prenup, vagyis házassági szerződés. Azt írja, hogy ez a holtbiztos módszer, hogy megbizonyosodjunk: megcsalhat-e párunk a jövőben.

A 19 éves Kira Arellano csak négy hónapja ismerte vőlegényét, akitől gyereket várt. Az eljegyzés előtt néhány nappal tudta meg, hogy párja megcsalta őt, mégis igent mondott a lánykérésre.

A már több mint 3 milliós megtekintésnél járó, TikTok-on terjedő videójában azt állítja, eldöntötte, hogy megbocsát a férfinek, és arról próbálta meggyőzni magát, hogy szereti őt, és ez csak egy egyszeri eset volt – írja a Daily Mail. A férfi azonban csak addig lelkesedett esküvőjük megszervezése miatt, amíg terhes mennyasszonya fel nem vetette, hogy kössenek házassági szerződést, amelyben kikötik, hogy hűtlenség esetén kötelesek lennének kártérítést fizetni egymásnak.

Az ötletet viták követték, ami alapján Arellano arra jutott, hogy a férfi ellenkezése nyilvánvaló jele annak, hogy vőlegénye a jövőben sem zárná ki a félrelépés lehetőségét. A tiktokker nő szerint nem tudta volna megváltoztatni a férfit, hiszen

„aki egyszer megcsalt, az mindig meg fog csalni.”

@emeraldempress21 Knowledge saved my life so I hope it saves another. Stay educated #prenup ♬ original sound - Emerald Empress21

Arellano végül megszakította a terhességét, és állítja, nem bánta meg döntését.

Nagyon hálás vagyok, hogy kiléptem abból a kapcsolatból, és megóvtam magam attól, hogy egy házasságban ragadjak valakivel, aki nem szeret engem, és soha nem is szeretett.