Hiába a hatalmas vagyon, Harry herceg a leárazások idején szeret a legjobban vásárolni

Diszkontboltból szerezte be a ruhái nagy részét.

Harry herceg nemcsak a családi szennyest teregette ki kedden megjelent memoárjában, hanem olyan mindennapi dolgokról is vallott, mint hogy mennyire szeret akciósan ruhákat venni. A Spare, azaz Tartalék című könyvében azt írja, rajong a TK Maxx nevű üzletért, ahol világmárkák darabjait lehet olcsóbban beszerezni (hazánkban a HalfPrice bolthálózat működik hasonló módon).

Mint kifejtette, a hivatalos eseményeken viselt öltözékeit az apjától kapott járandóságból fizette, de a mindennapokban hordott ruháit saját magának állta.

A hétköznapi ruháimat a TK Maxx diszkontüzletből szereztem be. Különösen szerettem azt az évi egy kiárusítást, amikor egy halom Gap vagy a J.Crew terméket kínáltak, amik éppen kimentek a divatból vagy kicsit hibásak voltak.

Míg Nagy-Britanniában élt, előszeretettel vásárolt itt, főleg hogy pár percnyire lakott a bolttól. Még egy külön rendszert is kidolgozott, hogy kihasználja a legjobb ajánlatokat.

Ha jól időzítettél, és a leárazás első napján odaértél, ugyanazokat a ruhákat kaphattad meg, amikért mások magasabb árat fizettek a bevásárló utca másik végén.

Harry egyesével nézte végig az kedvezményes áru ruhadarabokat, és amik megtetszettek neki, rögtön meg is vette, vásárlás előtt soha nem próbált fel semmit.

Címkék: harry herceg