Élő adásban akadt ki a sportriporter, akinek a hóviharról kellett tudósítania

Hányszor fordul elő, hogy az ember olyan szívesen mondaná el a véleményét a munkahelyén, de a jövőjére gondolva inkább visszafogja magát? Egy iowai sportriporter túllendült azon a ponton, hogy bármi érdekelje, meglepő őszinteséggel fakadt ki.

Szokatlanul kemény sarkvidéki idő csapott le az Egyesült Államokra és Kanadára. Amerikában, az ünnepi csúcsszezonban több mint 2100 repülőjáratot törltek csütörtökön, a hatóságok az életet veszélyeztető hidegre hívták fel a lakosság figyelmét.

Az extrém időjárási helyzetről percről percre számol be az amerikai sajtó, amihez extra munkaerő bevetésére van szükség. Így fordulhatott elő, hogy Mark Woodley iowai sportriporternek a hóviharról kellett tudósítania egy reggeli tévéműsorban.

Egy hajnali bejelentkezésében Woodley nem tudta véka alá rejteni, mennyire elege van az egészből. Amikor a stúdióból élő adásban sokadszor kérdezték meg tőle, hogy érzi magát, így felelt:

Pont úgy érzem magam, ahogy nyolc perccel ezelőtt is. Általában sporttal foglalkozom, de a következő napokban minden elmarad, szóval ez kiváló alkalom arra, hogy megkérjék a sportos srácot, menjen már be dolgozni öt órával azelőtt, hogy fel szokott ébredni, aztán menjen ki a hóba meg a fagyba, és mondja el az embereknek, hogy nekik eszükbe se jusson ilyesmit csinálni.

Egy másik bejelentkezésében a sportriporter azt mondta, korábban fogalma sem volt róla, hogy hajnali fél négy is létezik, később pedig azt:

Van egy jó hírem és egy rossz. A jó, hogy még mindig érzem az arcomat, a rossz pedig, hogy arra vágyom ne érezzem.

Woodley bejelentkezése terjedni kezdett a Twitteren, kevesebb mint egy nap alatt, majdnem két és félmillióan nézték meg. Judd Apatow filmrendező is megosztotta a felvételt és legendának nevezte a sportriportert – írja az NBC.