Csuti: Egy klasszikus háziasszonytípus nem való mellém, sosem dísznövényeket kerestem magam mellé

Szereti, ha egy nőnek vannak céljai, amikért tesz is, de jelenleg azt is el tudja képzelni, hogy a gyerekeivel éli le az életét, szerelem nélkül.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti januárban jelentették be, hogy a házasságuk zátonyra futott. A szépségkirálynő azóta G.w.M mellett találta meg a boldogságot, jelenleg közös kislányukat várják.

Csutinak két kapcsolata volt a szakítás óta, legutóbb Szorcsik Vikivel járt, de mostanra külön utakra léptek. A Farm VIP versenyzője a Story magazinnak mesélt arról, hogy jelenleg nem keres kapcsolatot, és azt is el tudja képzelni, hogy a gyerekei mellett öregszik majd meg, szerelem nélkül.

A párkapcsolatot most egyáltalán nem keresem. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyerekeimmel élem le az életem, szerelem nélkül. Nagyon sokat dolgozom, tervezem a
jövőt. Hogy ebbe ki, mikor, hol és milyen szinten tud becsatlakozni, egyáltalán lesz-e valakim, az egyelőre nekem is kérdőjel

– magyarázta.

Az üzletember azt is elmondta a lapnak, nem számít neki, milyen magas egy nő, milyen színű a haja vagy mekkora a mellbősége: egyedül az a fontos, hogy valami megfogja a külsejében. Ami viszont a belső értékeket illeti, pontos elvárásai vannak.

Egy klasszikus háziasszonytípus például nem való mellém. Szeretem, ha egy nőnek vannak céljai, és azokért tesz is. Sosem dísznövényeket kerestem magam mellé.

Címkék: csuti