Celeb vagyok, ments ki innen!: Gergő gazda bepróbálkozott Molnár Nininél, visszautasítást kapott

Társaik szerint a lány az orránál fogva vezette a gazdát.

Molnár Nini a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből való kiesése előtt óvszert ajándékozott Múcska Gergőnek. A félreérthető gesztus után a gazda kíváncsi volt rá, hogy lehet-e a románcukból több is, ezért a villanyok leoltását követően akcióba lendült.

Mivel úgy éreztem, hogy Nini elég egyértelmű jeleket ad, ahogy befeküdtünk az ágyba és lecsukódtak a villanyok, csak azon törtem az agyamat, hogy hogyan tudnék még jobban közeledni hozzá

– magyarázta az interjúban Gergő, aki éjjel megkérdezte hálótársától, hogy megcsókolhatja-e őt, de nemleges választ kapott.

– Amikor te ilyen ajándékokat vettél nekem…

– Igen, most kicsit elgondolkodtam, hogy lehet, rossz ötlet volt.

– Miért?

– Lehet, bogarat ültettem a füledbe, pedig csak vicceltem.

Később a gazda belátta, hogy Nini nem gondolja olyan komolyan a köztük kibontakozó kapcsolatot, mint ő.

Sajnos most nagyon összetörtem, és úgy érzem, hogy ilyen csúnyán még nem néztem be semmit.

Gergő másnap kínosan érezte magát, miután félreértelmezte Nini jeleit, így Curtisnek és Varga Ádámnak öntötte ki a szívét. A fiúk próbáltak neki segíteni, de Ádám szerint látható volt, hogy Nini csak elhúzta Gergő előtt a mézesmadzagot.

Egy fiú-lány közti barátságban kell, hogy legyen egy határ. Ez testiség, ti két hete pettingeltek konkrétan. Szerintem azt kellene mondanod, hogy »figyelj, mától ne aludjunk együtt! Innentől kezdve ezt az intim húzd meg, ereszd meg dolgot felejtsük el, legyünk akkor barátok!«

– tanácsolta a színész játékostársának, hozzátéve: neki kell megtennie ezt a lépést.