Oprah Winfrey reméli, hogy a királynő halála közelebb hozza egymáshoz Vilmost és Harry-t

Egyesek szerint ez meglehetősen álszent megszólalás a részéről.

Oprah Winfrey vasárnap az Extrának adott interjút, melyben arról is kérdezték, szerinte II. Erzsébet halálával lehet-e esély arra, hogy Vilmos és Harry között rendeződjön a viszony.

Nos, azt hiszem, minden családban… tudjátok, az apám nemrég, ezen a nyáron halt meg, és amikor az egész család összegyűlik egy közös szertartásra, hogy eltemessék a halottjukat, lehetőség adódik a béketeremtésre. Remélhetőleg itt is ez történik majd

mondta a műsorvezető, akinek a szavai egyesekből ellenszenvet váltottak ki a Twitteren.

A közösségi oldalon többen is sérelmezték, hogy Winfrey békülést remél, amikor 2020-ban éppen ő biztosított platformot ahhoz, hogy a királyi család és a sussexi hercegi pár között a lehető legjobban elmérgesedjen a viszony. Ez volt az az interjú, melyben Meghan Markle többek között azt is elmondta, hogy a családban rendszeresen tippelgették, vajon milyen lesz a herceggel közös gyerekük bőrszíne.

Kapcsolódó
Rasszista, kirekesztő, érzelemmentes – Meghanék interjúja után ezt hihetjük a brit királyi családról
A vártnál is mélyebb és őszintébb lett Harry és Meghan interjúja Oprah Winfrey-vel: a sussexi pár elmondta, miért távoztak a családból és arról is, milyen szinten van jelen a rasszizmus Erzsébet királynő házában.