Házasodna a gazda: Vera gazdasszony egyik udvarlója hangos szóváltás után önként távozott

Azt mondta, nem akar más férfiakkal harcolni a nő kegyeiért.

A Házasodna a gazda keddi epizódjában Vera egyik udvarlója, Imre idő előtt feladta a küzdelmet a gazdasszony kegyeiért. Nem számított rá, hogy ennyi férfivel kell majd versenybe szállnia, ezért inkább úgy döntött, hogy önszántából távozik. Az asszony utána sietett, hogy tisztázzák a történteket, azonban hangos szóváltásba keveredtek.

Bennem nincs meg az az ösztön, hogy most én férfiakkal küzdjek azért, hogy majd megkapjam a hölgyet. Nálam ez nem működik, hogy én harcoljak egy nőért. Nincsen gond, én elfogadtam ezt. (…) Nálam úgy van, hogy ha valaki két perc alatt el tudja dönteni, hogy »bocs, de nem«, akkor nekem nincs szükségem már rá, hogy folytassam, mert minek? Minek egymás idejét rabolni? Nincs értelme

fogalmazott Imre, Vera pedig azt mondta, ő is meghozta volna ezt a döntést előbb vagy utóbb, legalább hamarabb odaértek.

Imre később feltette a legfontosabb kérdést, amit ebben a szituációban lehetett:

Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni, mert ennyibe került az utam?

Majd hozzátette: „Már nem is tudom, hogy fogalmazzak, hogy ne legyek alpári”. Később is felemlegette az anyagi veszteségét, amit állítása szerint a kocsija árából kellett elkülönítenie. Végül elindult kifelé a birtokról, és arra kérte a műsort forgató stábot, ne kísérjék kamerával az útját.

Amikor Imrén éreztem, hogy ennyire megsértődött és dühös is volt, akkor úgy voltam vele, hogy talán jobb is, hogy így alakult. A döntés hatására esetleg más sérelmei is előjöttek, vagy nem is tudom igazából. Szerintem ez innentől nem is rám tartozik

– fogalmazott az eset után a gazdasszony.