Nehogy lemaradjon a kedvezményről, magára tetováltatta Tesco Clubcardja kódját egy brit férfi

Dean Mayhew hét gyereket nevel, így bevásárláskor lecsap minden jó akcióra. Csakhogy ez nem mindig egyszerű egy olyan férfi esetében, aki hajlamos otthon felejteni a kedvezményekre jogosító kártyáját.

Drasztikus lépésre szánta el magát krónikus feledékenysége miatt egy harmincéves brit férfi: a csuklójára tetováltatta a kedvezményekre jogosító Tesco Clubcardja QR-kódját – írja az Independent című brit lap.

A hétgyerekes Dean Mayhew minden lehetséges akciót kihasznál a bevásárlásainál, de gyakran előfordult vele, hogy otthon felejtette a kedvezményekre jogosító kártyáját. Július közepén elege lett, és úgy döntött, egyszer, s mindenkorra megoldja a problémát. Besétált egy tetoválószalonba és a csuklójára varratta a kódot.

A művelet jól sikerült, a leolvasók a pénztárnál gond nélkül boldogulnak a tetovált kóddal, Mayhew pedig külön élvezi az emberek arcára kiülő döbbenetet. A sikeren felbuzdulva a férfi azt tervezi, hogy a különböző vásárlások után, elkölthető pontokat jóváíró Nectar kártyája kódját is magára tetováltatja.