„Tóth Gabi szerintem egy példakép nagyon sok embernek” – megjelent az énekesnő erdélyi turnéfilmje

A Hír TV-ben debütált.

Nagyon kemény volt megélni azt a kontrasztot vagy hátrányt, a vidék és Budapest közti megítélést, ahogy velem is beszéltek, bántak, amikor feljöttem Pestre. Nagyon sok negatív tapasztalatom volt, hogy engem vidéki lányként hogyan kezeltek a fővárosban

– hangzik el nyitányként a Szeretni jöttem című turnéfilmben, mely Tóth Gabi erdélyi fellépéseiről készült el nemrég. Az anyag a HírTV-n debütált, de már YouTube-on is elérhető.

A turnéfilm az erdélyi fellépés állomásaiba enged bepillantást: rajongók, zenésztársak és persze Tóth Gabi is megszólalnak ebben, számos olyan dolgot megemlítve, amiről az énekesnő már sok-sok platformon beszélt az utóbbi évben:

Békefi Viktória (a Sztárban Sztár leszek! egykori győztese) és párja, Feng Ya Ou Ferenc Tóth Gabi mellett dolgoznak már egy ideje, nekik is nagy élmény volt a turné.

Tóth Gabi szerintem egy példakép nagyon sok embernek, és nekünk, előadóknak, akik hasonlóan tevékenykedünk, számunkra is. Minden egyes pillanatot, amit a színpadon, amit megél, azt úgy nézzük végig a színpadon, hogy wow. Ezzel születni kell, ha lehetne, ezt tanítani kellene. Mi is többek leszünk ezáltal.

Krausz Gábor szintén beszélt a filmben: kiderült, hogy ő nem volt annyira vallásos, mikor összejöttek, de a kislányuk érkezése őt is egy másfajta irányba terelte. Tóth Gabi elmondta, félt a turnétól, mert nagyon intenzív időszaknak nézett elébe, de hálás, hogy az emberek jól fogadták fellépéseit.

Kapcsolódó

Címkék: tóth gabi