Elárulta egy erotikus modell, hogy miért nehéz a munkája és miért kell ész is hozzá

Az OnlyFans egyik legfelkapottabb tartalomgyártója szerint, bár egyszerűnek tűnhet az erotikus modellek élete, valójában egyáltalán nem az, és ahhoz, hogy valaki jól keressen a szakmában, legalább annyira fontos az intelligencia, mint a külső.

Az ausztrál Renee Gracie-t autóversenyzőként ismerhették meg a rajongói, de miután már a számláit sem tudta kifizetni, két évvel ezelőtt új lehetőségek után nézett. Az OnlyFans nevű előfizetéses, főként erotikus tartalmak megosztására használt közösségi oldalon épített fel magának egy profilt, mellyel a legjobb hónapjában közel 400 ezer fontot (több mint 180 millió forintot) keresett – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Gracie azt mondja, sokan élnek tévedésben a munkájával kapcsolatban. Azt hiszik, elég regisztrálni az OnlyFansre, feltölteni pár szaftos fotót, és már dől is a pénz. Ez messze nincs így. Gracie szerint ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a platformon, a vonzó külső mellett, szorgalom, kitartás és rengeteg ész is kell.

Több millió profil van a platformon, nem könnyű kitűnni, és jó pénzt keresni. Okosnak kell lenni és keményen kell dolgozni, a siker nem a semmiből jön. Egy átlagos lánynak azért is meg kell küzdenie, hogy néhány ezer fontot összeszedjen.

Gracie azt mondja, autóversenyzőként folyamatosan pénzzavarban volt, ráadásul rendkívül mérgező környezetben kellett helyt állnia. Sokan gyűlölték és kívánták a halálát, amiért egy férfiak uralta sportágban próbált nőként érvényesülni. A szurkolók undorító dolgokat kiabáltak neki, sörös dobozokat vágtak hozzá. A színfalak mögött pedig állandó pszichés és szexuális zaklatásnak volt kitéve.

Gracie eddig nagyjából 4 millió fontot (több mint 1,8 milliárd forintot) keresett az OnlyFansen. A bevétel legnagyobb részét ingatlanokba fektette, hogy akkor is legyen elég pénze, ha feladná jelenlegi munkáját.