Technóra jógázik Survivor Sabira

Ő honosította meg Magyarországon az újhullámos mozgásformát.

Pongrácz Sabirát a Survivor című túlélőshow-ból ismerte meg az ország. Ma valami egészen különlegessel foglalkozik, létrehozta saját vállalkozását, melyen keresztül meghonosította itthon a techno jógát.

Az említett edzésformát még Berlinben ismerte meg, amikor Németországban lakott. Akkoriban 20 fős órákon vett részt, Magyarországon viszont már olyan csoportos foglalkozásokat szervez, amin 220-an is együtt tornázhatnak. Az edzéseket egy szórakozóhelyen tartják, a zenéről pedig DJ gondoskodik. A szeánsz részét képezi a foszforeszkáló testfestés is, aminek a felkenésére egy órájuk van a résztvevőknek, mielőtt megkezdődnének a foglalkozások. Ez idő alatt ugyancsak technóval hangolódhatnak.

Én ezt egy klubkörnyezetben képzeltem el, hogy az emberek párosítsák az egészséges életmódot és a testmozgást a technóval

mondta a Reggeliben Pongrácz Sabira.

A Survivor egykori játékosa hangsúlyozta, hogy a különleges edzésnek célja is van. Azt hirdetik, hogy józanul is lehet élvezni a zenét, nem csak drogok vagy alkohol mámorában. Mint mondja, egy nap szeretne ő is jógaoktató lenni, addig viszont szeretné elérni, hogy a techno jógát ne csak hölgyek, hanem férfiak is rendszeresen űzzék.