Pénzfeldobás döntött az esküvőn

Alaposan átgondolták ezt a fontos kérdést. Videó.

Ahogy nálunk is jelentősen csökkent az évtizedek alatt a Kovács Lajosnék, a Tóth Józsefnék, egyszóval a férjeik nevét felvett asszonyok száma, úgy az Egyesült Államokban sem egyértelmű, hogy a házasságkötés után ki kinek a családnevét viseli.

Hogy ebben a kérdésben hogyan, milyen érvekkel, milyen indokok alapján döntenek, nyilván családonként változó, viszont az a módszer meglehetősen egyedinek számít, ami egy Alyssa Danielle nevű nő videójában látható.

Danielle egy baráti pár esküvőjén járt, és felvette a pillanatokat, amikor megszületik a döntés a pár további nevéről. Az oltárnál. Nézzük a videót, utána eredményt hirdetünk

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! ❤️🙈 #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok💍 #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

A 11 másodperces, 1,6 milliós nézettséget elért videóban az anyakönyvvezető a pénz feldobása után azt mondja:

Bemutatom önöknek Mr. és Mrs. Nathant.

Egy következő videóban a posztoló elmondja, hogy a férj nyert a pénzfeldobásnál, így mindketten az ő családnevét viselik a jövőben.