Hatvanegy éves felesége vette el a huszonnégy éves férj szüzességét

A brit Cheryl McCain hatvanegy éves, tizenhét unokája van. A férjével, aki harminchét évvel fiatalabb nála, közös gyereket terveznek.

Cheryl és Quran McCain 2020-ban ismerkedtek meg. A közöttük lévő harminchét évnyi korkülönbség ellenére egymásba szerettek, majd összeházasodtak – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Quran azt mondja, Cheryl az első nő az életében. Bár kamaszkorában volt egy barátnője, a lány nem akart lefeküdni vele, így a felesége vette el a szüzességét. A férfi hozzátette, azóta rengeteget tanult a párjától, például azt, hogy az ágyban nyitottnak kell lenni, és nem szabad félni az újdonságoktól.

A férfi azt mondja, senki mással nem feküdt le a feleségén kívül, de ez egyáltalán nem zavarja.

Az élet rövid, minek vesztegetném az időmet azzal, hogy tapasztalatokat gyűjtsek, ha egyszer rátaláltam arra, akit szeretek.

A házaspár hamarosan gyereket is szeretne. Tudják, hogy Cheryl kora miatt kevés esély van a természetes fogantatásra, ezért egy béranya igénybevételében, vagy örökbefogadásban gondolkodnak.

Tisztában vagyunk vele, hogy Cheryl talán nem lesz itt olyan sokáig mint én, de megbeszéltük, és úgy gondolja, remek apa lesz belőlem. A családunk is teljes mértékben támogat bennünket

– mondja Quran.