Exatlon Hungary All Star: fogalma sincs a nyertes játékosoknak, hogy mit kezdjenek a 15 millió forint fődíjjal

Szente Gréta és Jósa Danny nyerte meg a fődíjat.

Vasárnap este, a fináléval zárult az Exatlon Hungary All Star, melyben a versenyben maradt négy játékos közül kiderült, melyikük nyeri meg az évadot. A legjobb férfi játékos végül Jósa Danny, míg a legjobb női játékos Szente Gréta lett, akik fődíj gyanánt mindketten tizenötmillió forintot vihettek haza. Az adás utáni reggel mindketten a Mokka stúdiójában vendégeskedtek, ahol arra is kíváncsiak voltak a műsorvezetők, hogy mire költik majd a nyereményt. Szente kifejtette, hogy elsősorban tanulni szeretne.

Visszamegyek az én kis életembe, most már jó lenne befejezni a sulit. Ennek még ülepednie kell. Amikor megnyertem, nem is volt a fejemben, hogy ez pénzösszeggel jár, és utána sem nagyon gondolkoztam ezen. Szerettem volna ezt most megélni, újra a tévében látni, felfogni, hogy valóban megnyertem, úgyhogy ezen még nem gondolkoztam.

A másik nyertes, Jósa Danny sem gondolkodott még azon, hogy mit kezd majd a nyereménnyel, ha a kezébe kerül, ahogy saját magát nem is tartja túlságosan materiálisnak.

Megmondom őszintén, hogy az eddigi versenypályafutásom alatt sem a pénzért csináltam, hanem azért, mert nagyon élvezem ezt az egészet, és az erkölcsileg való győzelem a legfontosabb nekem. Természetesen ott volt, hogy ez milyen fődíjjal jár, ha ezt megnyerem, de én ezt sem előre, sem most nem költöttem el ezt a pénzt. Nem érzem magam egy materialista embernek. Nekem nem a tárgyi dolgok a fontosak, hanem az, hogy nyerjek egy versenyt. Ez egy állati dolog, hogy ez ilyen honoráriummal jár, mert ez nagyon sok pénz, de megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy mire költöm.