Két diákot harapott meg egy tanárnő egy üveg savanyúság miatt Amerikában

Testi sértés gyanúja miatt felfüggesztettek, majd egy másik iskolába helyeztek át egy középiskolai tanárnőt Floridában. Két diák azt állítja Rhonda Rice megharapta őket, a tanárnő szerint csak játék volt az egész – írja a Fox News.

Az eset tavaly októberben történt, a floridai Bartow középiskolában. Rhonda Rice az osztályában volt, és úgy látta, két diákja dolgokat vesz el a konyhai tárolóból. A tanárnő erre levett egy üveg savanyú uborkát a polcról, a diákok pedig azt hitték, azért, hogy eltegye magának.

Az egyik tizenöt éves tanuló megpróbálta kivenni az üveget Rice kezéből, hogy visszategye a polcra, mire a tanárnő a kezébe harapott. Nem sokkal később a másik tanuló is megpróbálta elvenni Rice-tól az uborkát, de ugyanúgy járt, mint a társa.

A diákok panaszt tettek az iskola vezetésénél. Rice azt mondta, ő mindvégig játékként kezelte a helyzetet, és harapásról szó sem volt, inkább csak megnyalta a diákok karját. Ezzel nem sokat javított a helyzetén.

Rice-t decemberben felfüggesztették és áthelyezték egy másik iskolába. Az ügy azonban ezzel nem ért véget a tanárnő számára, az iskola vezetése ugyanis feljelentést tett, így Rhonda Rice-nak március végén bíróság előtt is felelnie kell.