Csuti: Nem gondolom, hogy az nívó és titulus, hogy a Kulcsár Edina férje

Üzletemberként definiálja magát.

Szabó András Csuti tegnap este az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt. Az esti adásban beszélt többek között a szakításáról, továbbá ismét hangsúlyozta, hogy zavarja, amikor Kulcsár Edina férjeként hivatkoznak rá, ő ugyanis már azelőtt üzletember volt, hogy megismerkedett volna a szépségirálynővel.

Üzletember voltam, amikor az Edinával megismerkedtem, üzletemberként funkcionáltam mellette is, de közben sokkal nagyobb betekintést engedtem az életembe, mint mondjuk azt megelőzően. Ez már hátrány, eleve

– mondta Csuti.

Amikor még a házasságuk megmentésével próbálkoztak, Kulcsár Edinával a Nyerő Párosban is megmérettették magukat, ahol a nézők szintén tanúi lehettek a nézeteltéréseinek. Egy alkalommal a szépségkirálynő azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy híressé tette a férjét, mire Csuti láthatóan ideges lett.

Hajdú Péter műsorában elismerte, hogy bár tény, hogy a volt felesége mellett lett ismert, szerinte az a tény, hogy ő volt Kulcsár Edina férje, nem számít érdemnek.

Csuti: Nem gondolom, hogy az nívó és titulus, hogy a Kulcsár Edina férje.

Mint mondja, sosem volt célja, hogy ismert legyen, hiszen azelőtt is megvolt mindene. Ugyan vezetett műsort is, üzletemberként definiálja magát, hiszen több vállalkozása van, mint ahány műsora.