Megan Fox és Machine Gun Kelly tényleg ittak egymás véréből

Ezzel szimbolizálták kettejük eggyé válását.

Machine Gun Kelly és Megan Fox a múlthéten jelentették be, hogy eljegyezték egymást. A pillanatot meg is örökítették, a feltöltött videó mellett pedig a színésznő líraian megírta kettejük történetét.

Közösen jártuk meg a poklot és olyan sokat nevettünk, amiről nem gondoltam, hogy lehetséges. Megkérdezte, leszek-e a felesége. És ahogy minden korábbi életemben ezelőtt, és a következőkben is, igent mondtam. És aztán ittunk egymás véréből

– hangzott a szöveg, aminek valóban minden szava igaz.

A Us Weekly forrásai szerint Megan Fox egyébként még csak nem is sejtette, hogy szerelme felteszi neki a nagy kérdést, pedig a rapper tényleg komolyan készült a nagy napra. Egyedi gyűrűt terveztetett kettejük születési kövéből, amit mágneses tövisszalagok tartanak össze, ennek fényében a levétele fizikai fájdalmat okoz.

Kapcsolódó

Mindez már önmagában elég bizarr lenne, a pár azonban nem csak gyűrűválasztás terén volt egyedi. Ahogyan Megan Fox írta, az eljegyzés után ők ketten ittak egymás véréből. Mint kiderült, ez valóban megtörtént, méghozzá egy szertartás keretein belül.

Egy rituálét hajtottak végre a vérükkel, hogy szimbolizálják kettejük eggyé válását

– mondta a lap informátora.