Legfurább rajongójáról beszélt az OnlyFans-modell

Egy pálmafának esett neki a férfi.

Romi Chase eredetileg angoltanár volt Lengyelországban, de aztán elköltözött az Egyesült Államokba, ahol most az OnlyFans-feliratkozóiból él. Korábban arról beszélt, hogy 16 hónap alatt egymillió dollárt keresett az oldalon – írta a Daily Star.

Most a pornószínész, Lisa Ann podcastjánek vendége volt, ahol a legfurább követőiről is beszélt.

Az egyik esetben egy férfi a Twitteren küldött neki egy képet a nemi szervéről. Chase valahogy nem tiltotta le, úgyhogy megtörtént ez még egyszer. Ekkor már a nő küldött neki egy hányásos emojit és letiltotta a férfit.

Egy héttel később az Instagramját és az email-fiókját is elárasztották az üzenetek. Először nem esett le neki, hogy ez a twitteres férfi, de aztán rájött, ezek az üzenetek nagyon hasonló nevű fiókoktól származnak, mint az ottani név volt.

Aztán a férfi tovább ment, videókat kezdett el posztolni az Instagramon, amikben nekimegy egy pálmafának, mintha nekitámadna egy pálmafának. És ez a pálmafa én voltam, engem akart megsemmisíteni, és megmutatni, hogyan pusztít el.

Chase ismét letiltotta a férfi fiókjait, aki nem hagyta abba, végül már fenyegetőzött, mikor a nő a rendőrséghez fordult.

Az OnlyFans előtt Chase fétis birkózó munkákat vállalt, tulajdonképpen sok mindent, mert pénzre volt szüksége. De aztán bejött neki a költözés, mert az alakját sokkal érdekesebbnek találják az Egyesült Államokban, mint Lengyelországban.

Sokkal több figyelmet kapok az Államokban, mert husi vagyok és nagymellű, ami nem volt érdekes Lengyelországban.