Megmutatta rajongóinak a hotelszobáját a színésznő, nem kellett volna

A brazil tévé- és filmsztár olyasmit is láttatott, amit valószínűleg nem szeretett volna. Hacsak nem reklám volt.

Egy brazil színésznő Instagram Live-ban mutatta meg a hotelszobáját, amit új párjával vettek ki. A követői kiszúrtak egy apró részletet.

A filmekből, sorozatokból és tévés műsorvezetőként is ismert Carla Diaz szilveszterkor jött össze új barátjával, Felipe Becarival. A 31 éves színésznő máris nyaralni ment párjával, Rio Grande do Sul államban vettek ki egy szállodai szobát. Diaz ezek után fontosnak érezte, hogy Instagramon élőzve megmutassa 9,7 millió követőjének a lakosztályt.

Nem sokkal a Live után vette észre, hogy az éles szemű rajongók kiszúrtak egy tárgyat, amit nem biztos, hogy a színésznő meg akart mutatni a nagyvilágnak. Egy síkosítót.

Mire észbe kapott, már késő volt, hiszen beindult a kommentáradat: volt, aki a szexuális kellék márkáját is tudni vélte, és természetesen meg is osztotta mindenki mással. És volt, aki csak annyit írt:

Carla Diaznak valószínűleg elég jó éjszakája volt.

A Sun brit bulvárlap szerint a színésznő utána még egy Live-ban – önmagán ironizálva – be is mutatta a síkosítót (tehát nem kizárt, hogy az egész csak egy ügyes reklám volt az influenszerként is aktív Diaztól).