Rejtett kamerát találtak egy macskaeledeles dobozban

Az üzletben is ledöbbentek, jelezték, hogy kivizsgálják az esetet.

Egy férfi macskaeledelt vásárolt kedvenceinek egy londoni Welcome Center Hallban, Lilliputnak és Góliátnak szokás szerint a Purina Gourmet termékét vette meg, de amit később tapasztalt, az egyáltalán nem volt szokványos – az esetről a Mirror számolt be.

A névtelenséget kérő férfi a lapnak elmondta, hogy amikor hazaért, berakta a szekrénybe a dobozt, majd napokkal később a barátnője kivette, és észrevette, hogy a dobozon van egy lyuk.

Amikor kinyitották, meglátták, hogy egy kamera és egy jeladó van benne. Ledöbbentek a látványtól, nem tudták mire vélni az esetet.

A férfi elmondta, hogy a kamera gondosan el volt rejtve a dobozban, akkumulátor viszont nem volt hozzá.

A férfi szerint három dolog történhetett, vagy a Purina gyárban tették bele a kamerát, vagy a boltban, hogy szemmel tartsák a munkatársakat, de szerinte még az is lehetséges, hogy a vásárlók közül szórakozott valaki.

A férfi visszavitte a dobozt a üzletbe, ahol szintén megdöbbentek a kamerát látva.

 Rendkívül aggaszt bennünket az eset, hálásak vagyunk, hogy felhívták rá a figyelmünket

– mondták a Welcome Central Hillnél.

Közölték azt is, hogy a macskaeledeles doboz éppen a vezetőség irodájával szemben lévő polcon volt, így komoly biztonsági problémát jelent.

Egyelőre ők sem tudják tehát, hogy miképpen kerülhetett a kamera dobozba, de azt mondták, kivizsgálják az ügyet, és ha kell, a rendőrséget is bevonják.