Kollányi Zsuzsi az első szüléséről: Sose fogom igazán feldolgozni

Ikerfiai a várandóssága 33. hetén érkeztek.    
Kapcsolódó cikkek

Az énekesnő 2020 őszén már a harmadik fiának adott életet, de ikergyerekei 2018-as születését máig nem tudta feldolgozni. Bence és Bálint ugyanis majd két hónappal korábban jött világra a vártnál, ami rengeteg aggodalommal járt a szülők számára. Kollányi Zsuzsi azt is csak hónapokkal a szülés után árulta el a nyilvánosságnak, hogy két fia született.

Kapcsolódó
Megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik gyereke
A kisfiú a Bogdán nevet kapta.

Az ikrek a 33.hétre és 4 napra érkeztek meg. Bence 1140 gramm volt, de az intenzív osztályon szinte „nagy” babának számított. Bálint 1900 grammal jött a világra, ő csak egy napot töltött az inkubátorban

– kezdte a Sláger Reggel műsorában az énekesnő.

Miután hazahozhattuk őket a kórházból még akkor sem múlt el az aggodalom. Hónapokig 3 óránként kellett keltenünk és etetnünk őket, hogy elérjék a koruknak megfelelő súlyt. Elképesztően nehéz volt. Amikor ismét várandós voltam megkérdezte az orvos, hogy sikerült-e feldolgoznom az első szülés után történteket. Nem tudtam neki válaszolni. Azt érzem, hogy talán sose fogom igazán feldolgozni, ahogy a gyermekeim iránt érzett aggodalom sem fog soha elmúlni. Hál’istennek mindannyian egészségesek, semmi nyoma nincs az ikreknél annak, hogy korábban érkeztek, de az anyai féltésem biztos, hogy örökre megmarad.

Címkék: kollányi zsuzsi