Gáspár Evelin úgy érzi, elege van a férfiakból

Exbarátja után biztos, hogy nem ismerkedik egy darabig.

Gáspár Evelin nemrég Instagram-oldalán árulta el követőinek, az elmúlt időszakban zaklatás áldozata volt. Az exbarátja ugyanis a róla készült meztelen fotókkal zsarolja. Gáspár Evelin azonnal rendőrséghez fordult és elmondta, korábbi barátja a nyilvánossághoz fordult, aki nem valós dolgokat állított róla. Az eset kapcsán a Story magazinnak arról beszélt, hogy annyit csalódott a férfiakban, hogy egy ideig jegeli az ismerkedés gondolatát is.

Összességében elegem van a férfiakból. Megpróbáltam, nem jött össze. Különben  sincs szükségem senki másra. Eleget keresek, jól elvagyok egyedül, sőt egyedül a legjobb! És a szex sem ér annyit, hogy eltűrjek bárkit magam mellett. Épp ezért most úgy látom, hogy se feleség, se anya nem leszek. Mégis kinek szüljek? És minek?Az sem érdekel, hogy a szüleim mennyit rágják a fülem, hogy menjek férjhez, mert ez a szokás. Különben már fel is adták a dolgot… És cigánnyal nem állok le többet – ezt is jó lesz, ha az eszükbe vésik! Tudom, mindabból, amit mondok, árad a keserűség, de okkal, mert így is van

– mondja, majd az interjúban hozzáteszi, elsősorban magát okolja, amiért egyáltalán belement egy ilyen kapcsolatba, az exét pedig egy éhező kutyához hasonlította, akinek ha valaki enni ad, az cserébe megharapja.

Címkék: gáspár evelin