A bevásárlókocsiban felejtettek szülei egy brazil csecsemőt, és hazaautóztak

A négy hónapos gyerekre vásárlók bukkantak a parkolóban.
Kapcsolódó cikkek

Kisebb szívrohamot kaphatott egy brazil apuka és anyuka, akik csak akkor vették észre, hogy egy bevásárlás után elfelejtették berakni az autóba négy hónapos gyereküket, amikor már úton voltak hazafelé. A brazil sajtóban megjelent beszámolók szerint a kicsit hétfőn hagyták ott véletlenül szülei egy szupermarket parkolójában, Lages városában.

A kisgyerekre vásárlók bukkantak rá a parkolóban. A csecsemő egy gyerekülésben ült, egy bevásárlókocsiban, és látszólag teljesen nyugodtan viselte az esetet.

A vásárlók azonnal értesítették a rendőrséget, de mire a rendőrök kiértek, már a szülők is visszamentek ottfelejtett gyermekükért. Mint azt a rendőröknek elmondták, nem szándékosan hagyták magára a kicsit, hanem csak elfelejtették berakni őt is az autóba, amikor a bevásárlás után bepakoltak, és elinduláskor nem vették észre, hogy nincs a kocsiban.

Amint feltűnt nekik, hogy nincs velük, rögtön vissza is mentek érte. A rendőrség a beszámolók szerint nem indított eljárást a szülők ellen, mert nem szándékosan hagyták magára, valamint azért, mert úgy ítélték meg, hogy az eset miatt már amúgy is eleget szenvedtek.

A bolt pedig közleményben tudatta, hogy az eset mindössze pár perc alatt megoldódott, és minden viszatért a megszokott kerékvágásba.