Kiszivárgott a fürdővizét áruló influenszer első pornója

Belle Delphine videója nemcsak a fizetős oldalra került ki.

Belle Delphine (született: Mary-Belle Kirschner) 21 éves influenszer, akiről többek között azt lehet tudni, hogy saját használt fürdővizét árusította (nem kis sikerrel) az interneten.

Ő az:

Az is ismert információ volt vele kapcsolatban, hogy készül élete első pornóvideójára (amit szintén pénzért tesz elérhetővé, azaz az OnlyFanson az előfizetőknek mutatja csak meg), valamint pénzzé teszi – elárverezi – majd az óvszert, amit a film forgatása közben használ a partnere.

Egy kis hiba csúszott azonban a számításaiba: nagyon úgy tűnik, hogy a film kikerült az internet nem fizetős részére, és szabadon terjed.

Erre lehet legalábbis következtetni abból, hogy a Twitteren egyre többen számolnak be arról, hogy már látták az alkotást. Valaki például azt írja, máris a közösségi oldal legnépszerűbb témái közt van a művésznő:

A Twitteren trendingel Belle Delphine. Vajon miért?

Az influenszer még a film megjelenése előtt írt Twitter-bejegyzésben arról, hogy hamarosan jön a várva várt tartalom, de a poszt alatt olvasható kommentekből is az derül ki, hogy már jó néhányan megtekintették premier előtt.