Vacsorakirály: Smaltig Dalma megalázónak tartja, hogy egy pontot kapott Schmuck Andortól

El is sírta magát.

A Feleségek luxuskivitelben műsorból ismert Smaltig Dalma most a Vacsorakirályban próbált szerencsét, hogy vendégül lásson négy másik celebet. Amikor pontozásra került sor, Schmuck Andor összesen egy pontot adott neki, ami Horváth Éva szerint pofátlanság volt, Sass Dani pedig nem bírta hallgatni a kritikát, amelyet megfogalmazott.

Hát nézze, Dalma. Az az igazság, hogy az előétel önmagában jellemezte, hogy mire számíthatunk. Az egész hangulata és összképe mutatta, hogy van mód és lehetőség tovább fejlődni. Aztán megérkezett a leves, amit én sajnos nem nagyon tudtam megkóstolni, mert az a fajta fukarság, amit a költő úgy fogalmazott meg, hogy » nagyúr vagy, ezért fukarul mérsz« és én azt hiszem, hogy a levesnél már teljes egészében eldőlt a pontszámok mibenléte

— kezdi. Végül rátért a desszertre, amit viszont nem evett meg annak ellenére, hogy Smaltig külön figyelt arra, hogy cukormentesen készüljön.

Aztán megérkezett a tiramisu, tényleg, abban viszont az egész kedvesség, figyelem odajött, hiszen az egész cukormentesen készült. No, pláne oda lett figyelve, hogy a kalória megfelelő legyen, ezért kis tálban érkezett. De ettem, megkóstoltam.

Miután egy pontot kapott, Smaltig ennyit mondott Schmuck Andornak:

Ez full megalázó volt. Ezt itt köszönöm.

Kiemelt kép: LifeTV