Rock, lázadás, emlék a múltból – Ricse, Ricse, Beatrice! (x)

A RICSE, RICSE, BEATRICE című darab Nagy Feró szemszögéből mutatja be a zenekar történetét, természetesen élőben játszott Beatrice nótákkal és Feróval

A RICSE, RICSE, BEATRICE című darab Nagy Feró szemszögéből mutatja be a zenekar történetét, természetesen élőben játszott Beatrice nótákkal és Feróval.

Adott a lebilincselő történet, amely megtörtént események nyomán született Nagy Feró unalmasnak cseppet sem mondható életéről. A legjobb Ricse nóták lenyűgöző táncos koreográfia kíséretében hangzanak fel a színpadon – méghozzá a Beatrice együttes élő zenekari előadásában. A fantasztikus színészi alakítások mellett maga, Nagy Feró is szerepel a darabban, természetesen önmagát alakítva. A Beatrice zenekar legendás volt a 70-es évektől kezdve. Ahogyan Feró fogalmaz, akkoriban is lehetett itt Magyarországon a rendszer ellen menni, csak ehhez kellett a rendszer engedélye. Egy biztos, semmiképpen sem volt egyszerű punk – rock zenekarként boldogulni egy politikailag elszigetelt országban.


Nem árt, ha a mostani generációnak is van sejtése arról, ami akkor történt velünk, arról, ahogyan akkor működtek a dolgok mondta Nagy Feró. –  És hogy a művészetet semmilyen rendszer nem képes zárt határok között tartani.
Rock koncert és színházi élmény egyetlen előadásban – rock hórukk az Újszínházban!