Majkának egy kéthetes Las Vegas-i utat is dobnia kellett a koronavírus miatt

Hiányoznak neki az otthoni kártyapartik, amit a haverjaival csinált.

Majka volt Várkonyi Andrea online beszélgetős műsorának legutóbbi vendége, akivel egy húszperces interjú készült. Ebben arról beszélt a rapper-műsorvezető, hogy van pozitív oldala is a karanténnak, mert 10 éve először van, hogy hosszabb időt tölthet együtt a családjával. Ám a semmittevést nem szereti, igyekszik hasznosan tölteni a rájuk szakadt időt.

Nekiálltam gitározni, online oktatásra fizettem elő. Elkezdtem óriási szakács meg főződolgokat csinálni itthon. Ha nem megyek el edzeni, akkor én ilyen szemétnek érzem magam.

Mint mesélte, nem hiányzik neki az énidő, 260 négyzetméteren élnek, mindenkinek megvan a saját kis tere otthon, a kártyapartikat viszont hiányolja, amit a haverjaival szokott megejteni.

Van hátul kártyaasztalom, hetente, kéthetente rendezünk egy kártyapartit, ami most nagyon hiányzik. Az nem lenne rossz, ha lehetne. Alig várjuk már, hogy legyen gyorstesztes időszak, de nem ez a kínai, hanem egy rendes, megbízható, orvosi szakvéleménnyel alátámasztott gyorsteszt, ami alapján újra tudunk találkozgatni

– mesélte, mint mondta, május elején ment volna két hétre Las Vegasba, de ezt most passzolnia kellett.

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV