A koronavírus miatt már kocsiból is lehet élvezni a sztriptízklub műsorát

Létszükséglet lehet, hogy nyitva marad a szórakozóhely.

Nevada kormányzója csütörtökön felszólította azokat a vállalkozásokat, amelyeknek nem létfontosságú, hogy működjenek, zárjanak be. Ez azonban úgy tűnik, a sztriptízklubokra nem vonatkozik – írta a KTNV.

A Las Vegas-i Little Darlings nemcsak azt tervezi, nyitva marad, hanem drive thru sztriptíz show-kat és meztelen kézfertőtlenítős birkózást is tart.

Drive thru: legtöbbeknek a McDonald’s-ok miatt lehet ismerős, csak ott McDrive-nak nevezik, az a megoldás, amikor az embernek a rendeléshez ki se kell szállnia a kocsiból.

A fent említett sztriptízklub ezt úgy tervezi megvalósítani, hogy a főbejáratához be lehet majd állni kocsival, és 100 dollár ellenében ki se kell szállni belőle, hogy a tízperces, kizárólag felnőtteknek szóló műsort végig lehessen nézni.

A hétvégén indul a kezdeményezés, ahogy a birkózás is. Emellett, a koronavírus terjedése ellenére, a klubba továbbra is be lehet gyalogolni, hiszen ez „Las Vegas egyik legbiztonságosabb és legtisztább helye”, állítja a mulató egyik igazgatója, Ryan Carlson. A Little Darlings munkatársai óránként fertőtlenítik a kezüket, a klubban 25 kézfertőtlenítőt helyeztek ki, és – az elmúlt napok egyik legfelkapottabb szóösszetételével élve – a social distancing vagyis a távolságtartás is érvényesül, mind a közös terekben, mind a privát táncoknál (öltánc ezek szerint viszont nincs).

A Little Darlings-nál ez nem az első alkalom, hogy valahogy pénzzé akarják tenni a járvány körül kialakult helyzetet. Még március elején, amikor az első pozitív teszteket bejelentették az államban, a klub ingyen kézfertőtlenítőt kezdett el osztogatni látogatóiknak.

Konkurenciájuk, a világ legnagyobb felnőtteket szórakoztató komplexuma, a Sapphire Las Vegas ezzel szemben úgy döntött, a kialakult helyzet miatt, és mert a munkatársaik és családtagjaik egészsége prioritást élvez, egy időre bezár.