Furcsa kívánsága volt a luxusprostituált kliensének, aki aztán cserben is hagyta

Samantha X arról beszélt, hogy gyakori , hogy a vendége végül nem is lett a vendége.

Samantha X (valódi nevén Amanda Goff) korábbi, luxusprostituáltként élt életéről már többször beszélt, (ezekről itt olvashat), most arról beszél, hogy elég gyakori volt, hogy a kliens végül „elfelejtett” megjelenni a megbeszélt találkozón. A legfurább  ezek közül az volt, amikor egy férfi azt mondta neki, hogy szeretné elvinni Sydney egyik legelegánsabb éttermébe, és szeretné ha a nő egy vörös latex macskaruhát venne ide fel.

A férfi nagyon lelkes volt, a megbeszélt randi előtt minden nap felhívta azzal, hogy nagyon várja már, hogy találkozzanak, és hogy vesz neki egy Mercedest és más dolgokat is.

De nem jött el. Annyira rosszul esett! Azt gondoltam, hogy biztos meglátott és meggondolta magát.

– mesélte a news.com.au-nak Samantha X. Aztán rájött, hogy nem ő volt a baj, hanem a férfi csak simán szemét volt, vagy kikapcsolódásként hülyítette. Bár a nő is megkönnyebbült, mert így nem kellett egy latexjelmezben feszítenie egy exkluzív étteremben.

Arról is beszélt, hogy a hasonló esetek, mikor a vendég egyszerűen felszívódik (angolul ghosting) egyáltalán nem ritkák.

Egy másik alkalommal egy férfi előleget rakott le nála, és megkérte, hogy vegyen ki egy hotelszobát. A megbeszélt időpont napján, reggel a férfi hívta, hogy 10 perccel előbb oda fog érni. Végül azonban sosem jelent meg. Samantha először arra gondolt, biztos valami baja esett, aztán rájött, hogy esze ágában sem volt elmennie a férfinek.

Samantha nem érti, miért csinálják ezt a kliensek, hiszen más módja is van, hogy intimitásban részesüljenek, nem kell feltétlen ehhez egy szexiparban dolgozóhoz fordulniuk. A luxusprostituált – aki könyvet is kiadott életéről, tapasztalatairól – azt is megosztotta, hogy a barátai ezzel szemben nem tűntek el az életéből, mikor elmondta, mivel foglalkozik, sőt.

Valójában még több barátom lett, mióta escortozom, mert annyi embert elbűvöl az életem

– nyilatkozta. Nem azt mondja, hogy minden barátja örült annak, mikor kiderült, hogy mivel foglalkozik, de elfogadták ők is. Inkább azt nem értik, hogy hogyan tud lefeküdni csúnya férfiakkal.

Nem úgy látom a csúnyaságot, mint mások. A csúnyaság nekem az udvariatlanság, a durvaság és a arrogancia. A test nekem nem ronda

– magyarázta majd azzal folytatta.

Általában a legcsodálatosabb tapasztalataim azokkal van, akik a leginkább mások. Az egyik legelevenebb emlékem egy olyan klienssel volt, akinek nem voltak kezei és lábai, olyan csodaszép lelke volt. Órákon át beszélgettünk, nagyon sokat tanultam tőle. Nincs semmi gondja az elméjével, csak nem olyan testet kapott, mint mások.

Olyan alkalmak is voltak, mikor Samantha felismerte az egyik ügyfelét egy kávézóban, ahogy a családjával ebédelt. A férfi gyorsan felszívódott a családtagjaival, persze nem is szólt hozzá. Egy másik alkalommal Balin, egy szállodában ütközött bele az egyik kliensébe, aki szintén nem szólt hozzá, de ahogy hazaért, felhívta.