Gyors és finom – zöldséges szósz bármikor (x)

Mindannyiunkkal volt már olyan, hogy se kedve, se ideje, se ötlete arra, hogy mit főzzön, enni viszont muszáj, és ha már muszáj, akkor miért is együnk rossz minőségű ételeket. Itt a megoldás!

Attól, hogy valami gyorsan elkészül, még nem biztos, hogy rossz. Nem csak a Michelin-csillagos ételek a jók, és nem szükségszerűen rosszak azok, amelyek 5 perc alatt készülnek el. Emellett valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy későn ért haza a munkából, vagy eltévézte az időt a randi előtt, sírt a gyerek, hogy éhes, vagy csak egyszerűen gyorsan egészségeset szeretett volna enni. Ezekben az esetekben nem áll neki az ember valami hatalmas ételkölteményt összeállítani, hanem a leggyorsabb és legegyszerűbb döntést hozza meg, előre elkészített alapanyagokhoz nyúl. Erre kínál most új alternatívát a Bonduelle új termékpalettájával, a Légumio szószokkal.

Hogy miért is jók ezek a szószok?

Egészséges alapanyagokból, sokféle zöldség felhasználásával készülnek, hatalmas roppanós darabokkal, emellett sokáig elállnak a polcunkon és szinte gyerekjátékká teszik a finom és ízletes ételek elkészítését. Megunni sem fogjuk őket, hiszen a paletta egyből három különböző szósszal indul, van itt padlizsános kakukkfüves, sárga cukkinis tejszínes és olivás cukkinis is, ki-ki saját szájíze szerint válogathat, illetve ha mind tetszik, még változatosabbá tehető a kulináris élvezet.

Mi a garancia a minőségre és az egészséges szósz elkészülésére? A Légumio szószokat friss, jó minőségű, 100%ig természetes alapanyagokból, gondos válogatás után pasztörizálással teszik tartóssá, melynek előnye, a zöldségekben található vitaminok megőrzése , illetve a roppanós állag megtartása.

És hogy mennyire egyszerű az elkészítésük?

Legyen az a családi otthonunk, a barátnő/barát albérlete, nyaralás, vagy egy egyszerű táborozás az erdő közepén, a teendők megegyeznek. Hússal vagy hús nélkül is ízletes. Ha hússal készítjük, akkor a húst lepirítjuk a serpenyőben, rádobjuk a szószt, összerottyantjuk és máris kész, rizsre, tésztára vagy bármire rádobjuk, és voilá!

Az új Bonduelle Légumio szószokkal tehát több fronton is győzelmet tudunk aratni a gasztronómia hadszínterén, hiszen nem csak egyszerűen, de időt spórolva tudunk egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyakorlatilag bárhol, fél kézzel.

További információk: www.legumio.hu