Íme Harry herceg és Meghan hercegné dél-afrikai útjának legjobb fotói

Meghan szülése óta ez az első hivatalos külföldi túrájuk.

Meghan hercegné és Harry herceg jelenleg éppen Dél-Afrikában vannak, ami az első hivatalos külföldi útjuk közösen azóta, hogy megszületett pár hónapja első közös gyerekük, Archie. Eddig érthető okokból nem utazgattak ilyen hosszabb külföldi túrára, mert Meghan szülési szabadságát töltötte. Most viszont újra útra keltek, mi pedig összeszedtük képekben, mivel telt a látogatások, a legjobb fotókon keresztül a túráról.

Meglepő lett volna, ha kihagyják a helyi brit nagykövetséget, ahol éppen díjakat adtak át egyébként fiataloknak, akik a helyi közösség vezetői. (Fotó: Paul Edwards - Pool/Getty Images)
Fokváros egyik községét, Nyangát is meglátogatták, ahol a szivélyes helyiekkel táncoltak is. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)
Itt éppen Fokváros hatodik körzetében található múzeumba tartanak, rajongók gyűrűjében. (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)
A Waves for Change, vagyis a Változás hullámai nevű dél-afrikai civil szervezetnél is tiszteletüket tették Monwabisi strandján. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)
Voltak az Auwal mecsetben is. (Fotó: TimPool/Samir Hussein/WireImage)
Részt vettek a Bo Kaap negyedben tartott örökség napi utcafesztiválon is. (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)
Az ünnepség arra emlékezik, hogy az 1760-as években eltöröltek egy törvényt, ami megtiltotta a rabszolgáknak, hogy a negyed házaiba költözzenek. Amikor beköltöztek, átfestették a fehér házakat színesre. (Fotó: Toby Melville - Pool/Getty Images)
Az ünnepség részeként még egy ünnepi ebédre is meginvitálták őket. (Fotó: Toby Melville - Pool/Getty Images)

Kiemelt kép: Toby Melville – Pool/Getty Images