Shia LaBeouf meztelenül birkózott Tom Hardy-val

Nem, ez nem valakinek az erotikus fan fictionje, ez tényleg megtörtént.

Shia LaBeouf a Hot Ones nevű interjúműsor vendége volt, ahol hírességek kérdésekre válaszolnak, miközben egyre csípősebb és csípősebb szószokat esznek a csirkeszárnyaikkal, izzadnak, meg szenvednek. A műsorvezető, Sean Evans pedig rákérdezett arra a pletykára, hogy a Fékezhetetlen forgatásán kiütötte Tom Hardy-t, LaBeouf pedig elmesélte, hogy ez kamu, egészen máshogyan történt az egész. És az ő verziója ezúttal sokkal izgalmasabb, mint a pletyka.

Folyton birkóztunk. Kibaszott nagy ember volt, különösen akkoriban, mert éppen Bane szerepére gyúrt. Egyik héten a barátnőm éppen a városban volt, Tom meg berohant a szobába. Az akkori barátnőm halálra rémült. Eltakarta magát és berohant a konyhába, Tom meg felkapott engem, de nem volt éppen semmi rajtam, szóval meztelenül voltam a vállán. A folyosóra kerültünk, birkóztunk, én éppen kezdek egyre idegesebb lenni, mert lenyom. Közben meg valamilyen fura, kicsavart meztelen pozícióban vagyok.

Végül Hardy rosszul lépett és hátraesett a lépcsőn a meccs hevében, de mivel ezt nem akarta elmesélni a stábnak, inkább azt mondta nekik, hogy LaBeouf kiütötte. Viszont állítólag készült videó az esetről, szóval akár egy nap még láthatjuk is ezt az egészet.

Kiemelt kép: Gareth Cattermole/Getty Images