„Nem nélküli szörnyeteg vagyok”

Nem érdekli, ha extrém külseje megijeszt másokat.

Jazmin Bean tinédzser kora óta odavan az alternatív divatért, „nem nélküli szörnyetegnek” öltözködik, és „nem érdekli, ha mások megijednek” tőle – írta a Metro.

Bean extrém külseje főként a különleges kontaktlencséinek, kísérteties sminkjeinek és vészjósló kiegészítőinek, így műfüleinek köszönhető.

Amikor elkezdtem, különböző dolgokkal, különböző szubkultúrákkal játszottam, és arra törekedtem, hogy ezeket a saját magamévá fejlesszem.  Szeretem ezt a kinézetet úgy alapvetően, hogy úgy nézek ki mint valami apró teremtmény, egy szuperhős vagy egy ördögi gazember.

A magát nem nélkülinek tartó Bean mell-leszorítót, bindert is visel, hogy lapos legyen a mellkasa, de a jövőben szeretne műtéten is átesni, hogy ezzel ne legyen többé gondja, meg mert attól is tart, hogy ezzel nem tesz jót a bordáival.

Ez lenne az ideális, de magától értetődik, a műtét nagyon drága, és noha nem kockázatos, nagy ugrás lenne.

Legtöbbször a japán mondavilág és kultúra által ihletett személyiségének öltözik fel, de néha ezen tompít, hogy elkerülje a zaklatásokat. Sokaknak nem tetszik, ahogy kinéz, nem fogadják el az alternatív életvitelét, de a családja és a barátai nem ilyenek, ők úgy akceptálják, amilyen. Bár szerinte a legtöbben nem is gonoszok, egyszerűen csak kíváncsiak.

Azon dolgozik jelenleg, hogy létrehozhassa a saját sminkmárkáját, ami az alternatív szubkultúrák tagjait szolgálná ki.

A tanácsom azoknak, akik így szeretnének kinézni, hogy mindenekelőtt találják meg a saját stílusukat, mert őszintén, nem szeretjük az utánzókat

– tette hozzá.